Buddha Bar VII
15 Jan 2014 | Balkan Gypsy

Evenimente private

 

Evenimente private - Mahala Rai Banda

Formatia Mahala Rai Banda este cunoscuta pentru show-urile de exceptie facute cu predilectie pe scenele internationale, insa nu au uitat niciodata de radacinile lor! Aceste radacini sunt, cum spun cei de la The Independent: „Excelenta muzica tiganeasca romaneasca a renascut plecand din doua sate: Clejani, care a trimis in lume Taraful Haiducilor si satul Zece Prajini, de unde a rasarit fanfara Ciocarlia. Mahala Rai Banda este o fuziune intre cele doua sate, cu riffuri minunante de trompeta, saxofon, trombon si voci salbatice”.

Cu aceste origini bine definite si cu maiestria autodidacta a liderului formatiei, Aurel Ionita, a facut din Mahala Rai Banda un brand! Astazi acest brand poate sustine concerte atat pe marile scene internationale dar si la evenimente private si corporate. Insa cele mai importante evenimente din viata noastra sunt nunta si botezul.  Prin experienta acumulată de-a lungul anilor si repertoriul bogat adaptat tuturor zonelor geografice transforma evenimentul intr-un show de exceptie in care invitatii se vor simtii excelent! Pentru nunta si botez, formatia Mahala Rai Banda poate asigura un program traditional in care sunt incluse toate obiceiurile populare!
Formatia Mahala Rai Banda este foarte flexibila in functie de: locatie , numar de participanti, nationalitatea participantilor etc.
Totodata in calitate de potential client, vis a vis de evenimentul la care ne doriti ca invitati, M.R.B poate asigura sonorizare si, in functie de optiuni: lumini si efecte, DJ , solisti vocali, dansatori.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati fie prin formularul de mai jos, fie direct la telefon.

Persoana de contact: Ionita Aurel
Telefon:
 +40 724 373 103
Email: ionitaaurel@gmail.com

Contacteaza-ne

Persoana de contact*

Adresa de email*

Telefon*

Mesajul dvs.*

Antispam

 

Asphalt Tango Production